Velkommen til Ditt Pusterom - Kirkeveien 59 C  - 1363 HØVIK Bærum (Akershus)  |  47 34 27 34  | 

Hvem er vi?


dittpusterom.no

My Page

Nanne Emelie Andersen

Yoga og meditasjonslærer, kranio sakral terapeut.

Learn More

Nanne Emelie Andersen

Nanne Emelie er yoga, og meditasjonslærer, kranio sakral terapeut, lyd terapeut, sanger og sangskriver. Hun er innehaver og underviser av Ski Yoga, og underviser og behandler på Ditt Pusterom.

Nanne Emelie har praktisert yoga og meditasjon i over 20 år, siden hun som 19 årig forelskede sig i denne yogaen. Hun begynte å utforske meditasjon allerede som barn, og meditasjon har vært en naturlig daglig praksis og en følgesvenn for henne lige siden.

Hun har 2 allignmentbasert vinyasayoga utdannelser RYT200 bak seg og en utdannelse i Restorative somatic yoga v. Ateeka. Som kranio sakral terapeut har hun en stor passion for at arbeider med bindevevet, og binde viden om dette sammen med yogaen. Hennes undervisning har derfor gått mer og mer over i den meditative aproach til kroppen og denne vej ind i bindevævet og afbalancering af kroppen og nervesystemet. Da Nanne Emelie oppdaget Yoga somatics, fant hun hjem i denne bløte, meditative, flytende yogaformen. Hun bruger syngeboller til at understøtte yogaundervisningen.

My Page

Salam Baker

Hudpleie, fotpleie, massasje m.m.

Learn More

Salam Baker

Hudpleier Salam Baker tilbyr blant annet ansiktspleie, hårfjerning, makeup, massasje samt behandling av hender og føtter

My Page

Marianne Winnæss

Gestaltterapeut

Learn More

Marianne Winnæss

Jeg er studerer ved Norsk Gestaltinstitutt og er på 3 året av 4 årig terapeut grunnutdanning. I tillegg har jeg tatt årsstudium i psykologi ved Universitetet i Oslo.

Min tidligere utdannelse er BA of Art fra Falmouth College of Art, England. Jeg har jobbet som grafisk designer, interaksjonsdesigner og prosjektleder og er kunstner ved siden av. For endel år tilbake jobbet jeg mye som ufaglœrt ekstravakt på sykehjem, noe som forankret en respekt i meg for livet – og for menneskets sårbarhet.

For to år siden flyttet jeg hjem til Norge etter 6 år i Florida, USA. Jeg er 43 år gammel, gift og har to barn på snart 4 og 7 år.

Kommunikasjon har alltid vœrt og er et interessefelt for meg, hvordan vi blir påvirket og hvordan vi påvirker. Det er mye informasjon i hvordan noe kommer til uttrykk. Mye av informasjonen ligger også i filteret hos den som mottar. For meg handler empatisk kommunikasjon om å vœre nysgjerrig på hva og hvordan noe bidrar til mening hos den/de jeg er i kontakt med.

I tillegg til den nœre, utforskende og støttende dialogen – liker jeg også å trekke noen større linjer av det jeg erfarer og formidle refleksjoner rundt temaer som er universelle, men som kanskje oppleves som individuelle. Jeg trives med å holde presentasjoner og taler om temaer jeg tenker har en støttende effekt – og som treffer individene på gruppenivå.

My Page

Tania Morbech

Yoga og meditasjon

Learn More

Tania Morbech

Tania har praktisert yoga og meditasjon i over 10 år. Hennes timer har et personlig preg og hun har en unik tilstedeværelse, som smitter over på klassen. Du kan forvente et rolig tempo og enkle øvelser, med en invitasjon til å vende blikket innover. Tania’s timer har en meditativ form, med fokus på mindfulness og hvile. Tania ønsker å favne om dem som føler at hverdagen kan kjennes litt mye noen ganger. Hun har en egen måte å invitere fokuset ditt inn i kroppen, slik at den etter hvert kan begynne å slippe spenninger, stress og undertrykte følelser. Ved hjelp av oppmerksomhetstrening ønsker hun å gi deg troen på kroppens egen evne til å helbrede og balansere seg selv.

Stressreduserende yoga:

Dette er en rolig og personlig time, med fokus på å roe ned og hvile. Vi jobber spesifikt med nervesystemet, så det kan gå fra stress til «rest and digest». Når vi aktiverer det parasympatiske nervesystemet, gir vi kroppen mulighet til å senke stresshormonene, frigjøre spenninger og blokkeringer, samtidig som kroppen kan begynne å prioritere fordøyelsen og de indre organer. Timens innhold varier noe, ofte etter behovet til de som kommer. Så enkelte ganger er timen noe fysisk og aktiv, mens andre ganger er den svært rolig og mer preget av yin og somatisk tilnærming. Dette er en time for alle, uansett om du har erfaring med yoga eller ikke.

My Page

Anne - Marie

Sykepleier - Treningsveileder

Learn More

Anne - Marie

Offentlig Godkjent Sykepleier Med Mange Års Erfaring Innen Sykepleierfaget. Også Utdannet NLP Coach Og Iddrettsinstruktør" Mobil: +47 47 34 27 34

My Page

Aurelien Serres

Osteopati

Learn More

Aurelien Serres

Aurélien Serres D.O., M.Ost, PgDip, PgCert HE Utdanning

Kvalifisert og autorisert osteopat i det statlige autorisasjonskontoret for osteopati i England (General Osteopathic Council), og i Norge (MNHL) .

• Uteksaminert ved the European School of Osteopathy med Diploma in Osteopati og en integrert Mastergrad i Osteopati fra University of Greenwich 2013

• Post graduate diploma i osteopati på Hest og Hund med Stuart Mc Gregor i Oxford. 2014

• Post graduate certificate in Higher Education (PgCert HE) 2017

My Page

Naoko Robsrud

Akupunktør

Learn More

Naoko Robsrud

Tekst kommer

My Page

Vibeke Michelsen

Klassisk massasje - Treningsveileder

Learn More

Hei, jeg heter Vibeke Michelsen og tok min utdannelse hos Akademiet for fysikalsk aromaterapi i 2004. Behandlingen jeg gir er klassisk massasje, eventuelt kombinert med eteriske oljer.

Massasje øker blodsirkulasjonen, gjør muskulaturen mykere og styrker kroppens immunforsvar.

Image

My Page

Anne Tine Moltzau

Yoga

Learn More

Anne Tine Moltzau

Anne Tine ble besatt av yoga da hun begynte sin Ashtanga praksis i 2008. Etter å ha mistet jobben kom ideen til å starte opp et yogasenter i Bærum, og i 2011 startet hun opp JA Yoga sammen med Janne Vinje Martinsen. Anne Tine er sertifisert yogainstruktør i medisink yoga for barn og ungdom med Åsa Halvarsson.

I tillegg har hun sertifisert seg i 50 timer Restorativ yoga utdannelse med Ateeka og fullført en 250 timers utdannelse i Yoga Somatics med Ateeka (som er en mye mykere yogaform enn den hun ble besatt av). I 2018 fullfører hun også en 250 timers utdannelse i Somatic Bodywork med Ateeka.

Finn oss

" id="embedIframestacks_in_1239_page2" class="embedIframe">
Kontakt

Velkommen til Ditt Pusterom - Kirkeveien 59 C
1363 HØVIK Bærum (Akershus)

47 34 27 34