Velkommen til Ditt Pusterom - Kirkeveien 59 C  - 1363 HØVIK Bærum (Akershus) 47 34 27 34

formular


dittpusterom.no

Timer merket med lilla markering er rolige timer med fokus på avspenning, tilpasset alle aldre og alle nivåer. Timer merket med rødt er noe mer fysisk krevende, men tilrettelagt for alle, uansett erfaring med yoga og alder. 

De fleste av kursene våre starter i uke 34 (fra 19. august), men se kursbeskrivelsen for det kurset du ønsker å starte på.   

Yoga // Priser

Påmelding via tlf.: 47342734 - epost: post@dittpusterom.no - eller online bookingen

Drop in kr 250,-
Klippekort á 10 klipp kr 2200.-

Nybegynnerkurs i tai chi og qi gong 10 x 2300 kr
Klippekort(forutsetter nybegynnerkurs) kr 2000


Velværeyoga

Dette er en rolig yoga klasse. Her får du tid til å utforske kroppen i hver øvelse for på en meditativ måte å komme i kontakt med din pust, kropp og sinn. Du vil bli veiledet gjennom pusteøvelser, myke rolige bevegelser og avspenning, og du kjenner selv etter hva som er riktig for deg. Timen er dyp, flytende og hjelper deg å åpne deg opp til din indre kropp gjennom bevegelse, stillhet, pust og bære å være.

Undervisningen er basert på Yoga Somatic som er utviklet av Ateeka. Denne yogaen er enkel, åpen, utviklende og varmhjertet. Yoga Somatic skifter mellom stille og mere dynamiske strekkk og kan påvirke et eller flere plan i oss på samme tid og hjelpe kroppen med å helbrede seg selv. Den bygger opp styrke og fleksibilitet, utvider bevegelses kapasiteten og gir samtidig mulighet for meditativ fordypelse. Du vil også erfare at det kan bli benyttet eteriske oljer, musikk og berøring som virker velgjørende på kropp, sinn og sjel.

Timen inneholder også noen Restorative stillinger hvor du lærer å ta imot støtte og slappe dypt av inn i en tilstand som roer ned nervesystemet ditt og optimaliserer cellenes regenerasjon. Du vil kjenne at musklene slapper av, pusten blir mer fullstendig, og tankene stillner. Disse dype integrerende terapeutiske øvelsene bidrar til å åpne opp kroppen, frigjøre spenninger, redusere stress og gjenopprette balansen i kropp og sjel, slik at du kan finne kontakten med dine indre bevegelser og kroppens indre visdom.

Du kan forvente større livskraft, mere styrke, mer smidighet, færre spenninger samt mere ro og velvære i kroppen ved regelmessig oppmøte. Jo flere ganger i uken jo bedre!

Velkommen til en yogatime hvor du lærer Å VÆRE (ikke å bli) i en ufiksert - åpen bevissthet av å kjenne-sanse på livet ... sånn som vi opplever det ... fysisk, flytende, energetisk og resonnerende ... i våre stadig foranderlige menneskelige legemer."

Qigong

Qigong er en svært gammel kinesisk helsebringende treningsform som er blitt anvendt for å styrke kroppen.
Det finnes en rekke ulike tradisjoner og forskjellige teknikker. Qi betyr livskraft, gong betyr metode.

Qigong er en form for rolige helseøvelser. Målet med er å bringe kroppen i en tilstand av helhetlig balanse og selvregulering. Den styrker og stimulerer muskler, ledd, sener, nervebaner og sirkulasjon på en naturlig måte. Treningsformen. I tillegg har Qi gong dokumenterbar effekt på en rekke sykdommer som astma, fibromyalgi,, artritt, migrene, nakke- og ryggsmerter, fordøyelsesbesvær, søvn problemer, dårlig balanse, uro og lett depresjon.

Passer for: Alle, om du er stiv eller myk, ung eller gammel eller syk eller frisk.


KundaliniYoga- et verktøy- en opplevelse- en innsikt - 

Med KundaliniYoga som verktøy skal vi på disse ettermiddagene lære om og praktisere pust. 
Mange er nok ikke klar over hvilken kraft som ligger i pusten vår, og hvor viktig den er for å holde innsiden frisk. 
Ved å trene riktig pusteteknikk trener vi samtidig den indre bukmusklatur og vi kommer i kontakt med kroppens kraftsenter (core eller kjernen). 
Vi aktivere det parasympatiske nervesystemet, så stresshormone reduserer, immunsystemet skrus på, blodtrykket senkes, fordøyelsen aktiveres, lymfedrenasjen og blodgjennomstrømning øker og vi blir roligere og mer avslappet.
Pusten er det beste middelet mot stress og stressrelaterte  plager. 

KundaliniYoga er en medisinsk sammensatt yogaform, hvor vi jobber i serier med øvelser ut fra gitt tematikk.
Jeg bruker også gonger i hvilen etter de fysiske øvelsene, for en dypere avspenning. Deres lyd og vibrasjon får cellene dine til å danse. 
Vi avslutter med meditasjon. 

Det trengs ingen forkunnskaper for å delta på timene. 

Image

Yoga for gravideVelkommen til tilrettelagt kurs for deg som er gravid. I samarbeid med Helsehuset Ditt Pusterom, har Tonje og Tania laget et unikt tilbud for deg som er gravid.
Vår intensjon er å gi deg en trygghet knyttet til fødselen og tiden etterpå.

Tania Morbech:
Tania er yogalærer og har fordypet seg i hvordan man kan bruke yoga, meditasjon, visualisering og mat for å skape balanse i eget liv. Hennes undervisning er myk, omsorgsfull og hun har en egen måte å invitere din oppmerksomhet inn i kroppen, og på de miraklene som utspiller seg der.

Tania vil gjennom dette kurset ha fokus på balansen mellom hvile og aktivitet, på hvordan du kan bevege kroppen for å støtte den gjennom graviditeten, fødsel og i barseltiden etterpå. Hun vil gi deg ulike yogaposisjoner som kan forberede kroppen til fødsel. I tillegg vil hun guide deg igjennom visualiseringer skapt for å knytte bånd mellom deg og ditt barn.

Tania bruker også krystall boller, musikk og sang i sine timer. I tillegg vil lydfilen fra «En God Fødsel» bli spilt av, og du vil få en rabatt på nettkurset «En God Fødsel».

Du trenger ingen forkunnskaper innen yoga. Kurset er også nyttig for deg som har født barn tidligere og som nå venter barn på nytt. For mer informasjon om kursets innhold og booking, send mail til tania@dittpusterom.no Kurset starter 10. april, men vil være åpent for påmelding etter det.

Tonje Wessel Rummelhof:
Tonje er jordmor og har erfaring fra sykehus, føde- og barselavdeling. Hun har jobbet som privatpraktiserende jordmor og undervist på jordmorhøyskoler. Hun har holdt mange fødselsforberedende kurs, og skrevet to bøker. Først og fremst har hun et stort hjerte for fødselsforberedelse som inkluderer mental trening, og er en av gründerne av det nettbaserte kurset «En god fødsel». Til daglig jobber hun som kommunejordmor og som faglig rådgiver i helseoversikt.


Ved forespørsel vil Tonje og Tania holde fødselsforberedende kurs, med spesielt fokus på mental trening.

Tonje Wessel Rummelhoff, jordmor
Kontakt: engodfodseljordmortonje@gmail.com
www.engodfodsel.no
Tania Morbech, yogalærer
Kontakt: tania@dittpusterom.com
www.taniascominghomeyoga.com
www.dittpusterom.no

Pris:
Pris for yogakurset, 8 onsdager: 1600 kroner.
Yoga for gravide:
Onsdagene 10. april, 24. april, 8. mai, 15. mai, 22. mai og 29. mai, 5 juni
Klokken 18-19.15: yoga og visualisering

Checkout


My Page

Tania Morbech

Yoga og meditasjon

Learn More

Tania Morbech

Tania har praktisert yoga og meditasjon i over 10 år. Hennes timer har et personlig preg og hun har en unik tilstedeværelse, som smitter over på klassen. Du kan forvente et rolig tempo og enkle øvelser, med en invitasjon til å vende blikket innover. Tania’s timer har en meditativ form, med fokus på mindfulness og hvile. Tania ønsker å favne om dem som føler at hverdagen kan kjennes litt mye noen ganger. Hun har en egen måte å invitere fokuset ditt inn i kroppen, slik at den etter hvert kan begynne å slippe spenninger, stress og undertrykte følelser. Ved hjelp av oppmerksomhetstrening ønsker hun å gi deg troen på kroppens egen evne til å helbrede og balansere seg selv.

Stressreduserende yoga:

Dette er en rolig og personlig time, med fokus på å roe ned og hvile. Vi jobber spesifikt med nervesystemet, så det kan gå fra stress til «rest and digest». Når vi aktiverer det parasympatiske nervesystemet, gir vi kroppen mulighet til å senke stresshormonene, frigjøre spenninger og blokkeringer, samtidig som kroppen kan begynne å prioritere fordøyelsen og de indre organer. Timens innhold varier noe, ofte etter behovet til de som kommer. Så enkelte ganger er timen noe fysisk og aktiv, mens andre ganger er den svært rolig og mer preget av yin og somatisk tilnærming. Dette er en time for alle, uansett om du har erfaring med yoga eller ikke.

My Page

Anne Tine Moltzau

Yoga

Learn More

Anne Tine Moltzau

Anne Tine ble besatt av yoga da hun begynte sin Ashtanga praksis i 2008. Etter å ha mistet jobben kom ideen til å starte opp et yogasenter i Bærum, og i 2011 startet hun opp JA Yoga sammen med Janne Vinje Martinsen. Anne Tine er sertifisert yogainstruktør i medisink yoga for barn og ungdom med Åsa Halvarsson.

I tillegg har hun sertifisert seg i 50 timer Restorativ yoga utdannelse med Ateeka og fullført en 250 timers utdannelse i Yoga Somatics med Ateeka (som er en mye mykere yogaform enn den hun ble besatt av). I 2018 fullfører hun også en 250 timers utdannelse i Somatic Bodywork med Ateeka.

My Page

Cecilie Fuglerud

Yoga

Learn More

Cecilie Fuglerud

Cecilie Fuglerud er KRI sertifisert Kundalini Yoga lærer (level 1), HormonYoga for kvinner sertifisert , Gong og Soundhealer.

Hun startet for mange år siden i tur miljøet som gikk over i aerobic og dans.

Yoga og mindfullness kom sterkt inn i livet hennes når hverdagen ble som mest hektisk som tobarnsmor og eier av en frisørsalong ,hvor fleksibilitet , mental ro og styrke var sårt tiltrengt.

Ferier ble lagt til yoga retreater i inn og utland. Energilagrene ble fylt på med en sunn livsstil, masse yoga og meditasjon. Inspirasjonen og effekten var stor. Og Cecilie som elsker å jobbe med mennesker, ønsket å dele og inspirere.

Hun bestemte seg etter en Balireise, for å ta lvel 1, slik at hun selv kunne undervise og inspirere.

Cecilie underviser med entusiasme og passion fra hjertet. Hun elsker det hun gjør og setter klare intensjoner i temaer hun brenner for. Hun setter Mind fokus i sine timer da hun ser kropp og sinn som et.

Cecilie er også utdannet gongspiller, og fyller på sine timer med gongglede , syngeboller og stemmebruk.

Cecilie underviser ukentlig i Kundalini yoga og gong i Lier og Oslo. I tillegg holder hun retreater i Norge, Sverige og Bali.

« La oss finne roen over stresset og lande i oss selv, la oss åpne våre hjerter for oss og andre, la oss komme i kontakt med vårt potensiale, la oss føle oss levende i takknemlighet her og nå»

My Page

Brynjulf Haugan

Tai chi - Chi gong

Learn More

Brynjulf Haugan

Brynjulf Haugan er lidenskapelig opptatt av tai chi og qi gong og ønsker å være med på å spre kunnskapen om disse fantastiske treningsformen til nordmenn. Hans interesse for orientalsk filosofi og trening vokste frem i 14 års alderen først med karate som han holdt på med i 15 år – I 1994 ble Brynjulf utdannet som naturmedisiner ved Norsk Akademi for Naturmedisin og siden som akupunktør ved Norsk Akupunkturskole. Det var under studietiden interessen for tai chi begynte.

I 2007 utdannet Brynjulf seg som tai chi instruktør ved Academy of Classical Oriental Sciences i Canada. Etter dette har han jevnlig deltatt i kurs i Tyskland og England og lært seg nye former for tai chi og qi gong. I dag underviser han en kombinasjon av øvelser og former fra flere forskjellige stilarter han mener passer best for nordmenn, med tanke på vår livsstil, klima og helseutfordringer.

Tai chi

Tai chi er blant de mest populære treningsformene i verden og interessen blir større også her i landet. Tai chi er mindre fysisk krevende enn yoga, og veldig fokusert på avspenning, styrking av kjernemusklatur, pust, meditasjon, holdning og balanse. Den kinesiske kampsporten er satt sammen av langsomme bevegelser og harmoniske øvelser.

Tai chi stimulerer gode pusteteknikker og avslapning. Beskrives gjerne som meditasjon gjennom bevegelse. Det er en serie av harmoniske bevegelser som utføres flytende og presist. Formen kan trenes hvor som helst, ute eller inne, alene eller sammen med andre. Treningen krever konsentrasjon og fokus.

Regelmessig tai chi-trening gjør kroppen spenstig, sterk og smidig, og sinnet avbalansert, klart og oppmerksomt.

Passer for: Alle, om du er stiv eller myk, ung eller gammel eller syk eller frisk.

" id="embedIframestacks_in_2425_page7" class="embedIframe">
Kontakt

Velkommen til Ditt Pusterom - Kirkeveien 59 C
1363 HØVIK Bærum (Akershus)

47 34 27 34