Velkommen til Ditt Pusterom - Kirkeveien 59 C  - 1363 HØVIK Bærum (Akershus)  |  47 34 27 34  | 

Yoga


dittpusterom.no

Image
Workshop

- verdien av å hvile - Siw Aduvill

My Image
Les mer.....
Image
Et unikt kurs

Yoga for gravide.

My Image
Les mer.....
 Side 1 

Nyhet -meditativ lydbad

MEDITATIV LYDBAD - med duoen INTO BEING en meditativ lydreise med gong og syngeboller.
Elisabeth Louise Lund: billedkunstner/designer og Enhetsterapeut. og Nanne Emelie Andersen: Sanger/sangskriver / Kranio sakral terapeut og yogalærer og klangmassør

MEDITATIV LYDBAD - med duoen INTO BEING
en meditativ lydreise med gong og syngeboller.


Elisabeth Louise Lund: billedkunstner/designer og Enhetsterapeut.
og
Nanne Emelie Andersen: Sanger/sangskriver / Kranio sakral terapeut og yogalærer og klangmassør

8 april kl. 19.00 - 20.30


Påmeld: info@skiyoga.no web: www.skiyoga.no tlf: 64913990

Vi byder deg velkommen til en reise gjennom lyden av gong og syngeboller.
En lydreise er en vakker meditativ opplevelse, der du blir badet av instrumentenes vibrasjoner.

Lydvibrasjonene fungerer helt ned på cellenivå og kan bidrar til å løse opp i fysiske spenninger og hjelper oss dermed å lettere gi slipp på mental og emosjonell bagasje.

Du vil først bli ledet gjennom en enkel meditasjon og avspenning slik at du lettere kan ta imot vibrasjonene.

Lyden kan tas imot enten liggende eller sittende, alt opp til deg.

Hvis du vil ligge, ta med deg egen matte, pledd og evt. pute.

Vi ser frem til å dele denne kvelden med deg.

Nanne Emelie og Elisabeth er begge terapeuter med stor lidenskap for den helende lyd og bruker lydvibrasjon som verktøy i sit arbeide, de har en evne til at smelte ind i lyden på en naturlig måde, og glæder sig til at invitere jer ind i dette rum.


Elisabeth Louise Lund (N): billedkunstner/designer og Enhetsterapeut.

Utdannet v Maryland Institute College of Art i Baltimore USA og v. den franske skolen i design Esmod i Oslo. Hun har bodd og arbeidet i Frankrike, USA og Norge. og ble ferdig Enhetsterapeut Våren 2018.

Elisabeth en allsidige terapeut og kunstner som brenner for uttrykk gjennom farger, lyd og kropp, Hun er opptatt av å hjelpe andre med å finne sin indre kraft gjennom ulike uttrykksmetoder.


Nanne Emelie Andersen (DK): Sanger/sangskriver / Kranio sakral terapeut og yogalærer og klangmassør

Har studeret musik og sangskrivning i Havanna, Usa og København. I 2011 udgav hun det andmelder og publikumsroste album “Once Upon a Town" i eget navn og brugte de næste år på at turnere med det og give koncerter især i Tyskland og Danmark.

Hun er biodynamisk og biomekanisk Kranio Sakral Terapeut og certifisert Yogalærer, med flere uddannelser bag sig, alle med fælles vægt på det meditative rum

Nanne Emelie er en dedikeret behandler og underviser indenfor det meditative og det kreative felt. Hun er af en søgende natur og hendes musik udtrykker en undring over livet og de indsigter hun har fået igennem hendes nysgerrighed. Hun oplever at kreativitet og fordybelse er som et kærlighetsforhold mellem to som går hånd i hånd.

Image

Nyhet -yogakurs

Et unikt yoga kurs for gravide
Vi er to sjeler med samme hjertesak. Tonje er jordmor, og Tania er yogalærer. Sammen har vi skapt et unikt kurs for deg som er gravid!

Et unikt kurs for gravide: fødselsforberedelser, mental trening og yoga.
Vi er to sjeler med samme hjertesak. Tonje er jordmor, og Tania er yogalærer. Sammen har vi skapt et unikt kurs for deg som er gravid!


Hva du kan forvente fra dette kurset:

Vi har et mål om at du gjennom dette kurset, føler du deg friskere, sterkere og overbevist om at du har en kropp og et sinn som tåler påkjenninger. Vi ønsker å gjøre deg åpen for de utfordringene som ligger foran deg og gi deg en trygghet knyttet til fødselen. Inkludert i prisen, får du med deg tilgang til nettkurset «En god fødsel», slik at du kan fortsette med den mentale treningen hjemme.

Om oss:
Tonje Wessel Rummelhof:
Tonje er jordmor og har erfaring fra sykehus, føde- og barselavdeling. Hun har jobbet som privatpraktiserende jordmor og undervist på jordmorhøyskoler. Hun har holdt mange fødselsforberedende kurs, og skrevet to bøker. Først og fremst har hun et stort hjerte for fødselsforberedelse som inkluderer mental trening, og er en av gründerne av det nettbaserte kurset «En god fødsel». Til daglig jobber hun som kommunejordmor og som faglig rådgiver i helseoversikt.

Tania Morbech:
Tania er yogalærer og har fordypet seg i hvordan man kan bruke yoga, meditasjon, visualisering og mat til å styrke og pleie kroppen. Hennes undervisning er myk, omsorgsfull og hun har en egen måte å invitere din oppmerksomhet inn i kroppen, og på de miraklene som utspiller seg der.

Tania vil gjennom dette kurset ha fokus på balansen mellom hvile og aktivitet, på hvordan du kan bevege kroppen for å støtte den gjennom graviditeten, fødsel og i barseltiden etterpå.

Du trenger ingen forkunnskaper innen yoga. Kurset er også nyttig for deg som har født barn tidligere. For mer informasjon om kursets innhold og booking, send mail til tania@dittpusterom.no
Med på kjøpet får du tilgang til nettkurset «En god fødsel»: www.engodfodsel.no
Tonje Wessel Rummelhoff, jordmor
Kontakt: engodfodseljordmortonje@gmail.com
www.engodfodsel.no
Tania Morbech, yogalærer
Kontakt: tania.morbech@gmail.com
www.taniascominghomeyoga.com


Kursinnhold:

Lørdag 6. april
Klokken 10.00: Oppstart, presentasjon og fødselsforberedende informasjon fra jordmor
Klokken 12.00: Lunch
Klokken 12.45: Foredrag om mental trening og avspilling av lydfilen fra «En god fødsel»
Klokken 14.00: Kort pause
Klokken 14.15: Yoga workshop- og yoga nidra
Klokken 15.30: Avrunding og avslutning.
Pris for lørdagen: 1600 kroner
Pris for yogakurset, 8 onsdager: 1600 kroner.
For begge kursene: 2900.

Yoga for gravide:
Onsdag 10. april
Klokken 18-19.15: yoga og visualisering

Onsdag 17. april
Klokken 18-19.15: yoga og visualisering

Onsdag 24. april
Klokken 18-19.15: yoga og visualisering

Onsdag 8. mai
Klokken 18-19.15: yoga og visualisering

Onsdag 15. mai
Klokken 18-19.15: yoga og visualisering

Onsdag 22. mai
Klokken 18-19.15: yoga og visualisering

Onsdag 29. mai
Klokken 18-19.15: yoga og visualisering

Onsdag 5. juni
Klokken 17.30- 19.15 Avslutning av kurs sammen med jormor Tonje. Vi snakker om amming og tiden etter fødsel. Yoga og visualisering.

Image

Nyhet - wokshop

Workshop - verdien av å hvile - Siw Aduvill - 2 mai.

Denne workshopen ser på hvordan det å roe ned på innsiden, påvirker verden på utsiden. Hvordan kan det ha seg at det å hvile gjør oss mer empatiske? Kan det å trykke på pauseknappen gjøre oss mer kreative og intelligente? I en veksling mellom teori og praktiske øvelser vil vi utforske det herlige paradokset i hvordan ”ikke-handling” kan ha en særdeles positiv effekt både på personlig nivå og i den verden vi lever i sammen. Vi skal se hvordan det å hvile gjør at vinen smaker mer, at orgasmene lengre og kan skape mer holdbarhet. Åpent for alle, uansett nivå. 

Bio:
Siw Aduvill har bakgrunn fra moderne sirkus, og har undervist yoga siden 2008 med sertifiseringer fra ulike former for yoga, meditasjon og bodywork. Siw underviser på yogautdannelser og holder workshops rundt om i Norge og internasjonalt. Høsten 2015 gav hun ut boken ”Yoga når det gjelder” som fikk en positiv mottagelse i det norske yogamiljøet. Våren 2019 kommer hennes andre bok ”HVILE – alt vi vinner ved å la være” ut på Tiden Norsk Forlag.

Image
  Timeplan
  Priser
  Instruktørene
  Image

  Anne Tine MoltzauYoga

  Image

  Nanne Emelie AndersenYoga

  Image

  tania morbechYoga

  Image

  Kristin RøyslandYoga

Timeplan // yoga

Utfyllende timeplan kommer om litt.

Tirsdager kl 10-11.30
Velværeyoga (Anne Tine)

Tirsdager kl 19.30 -21.00
Velværeyoga (Anne Tine)

Onsdager kl 19.45-21.15
Stressreduserende yoga (Tania)

Torsdager kl 12-13.30
Restorative somatic yoga (Nanne Emelie Andersen)

Yoga // Priser

Påmelding via tlf.: 47342734

Eller epost: post@dittpusterom.no

Drop in kr 250,-
Klippekort á 10 klipp kr 2300.-

My Page

Nanne Emelie Andersen

Yoga og meditasjonslærer, kranio sakral terapeut.

Learn More

Nanne Emelie Andersen

Nanne Emelie er yoga, og meditasjonslærer, kranio sakral terapeut, lyd terapeut, sanger og sangskriver. Hun er innehaver og underviser av Ski Yoga, og underviser og behandler på Ditt Pusterom.

Nanne Emelie har praktisert yoga og meditasjon i over 20 år, siden hun som 19 årig forelskede sig i denne yogaen. Hun begynte å utforske meditasjon allerede som barn, og meditasjon har vært en naturlig daglig praksis og en følgesvenn for henne lige siden.

Hun har 2 allignmentbasert vinyasayoga utdannelser RYT200 bak seg og en utdannelse i Restorative somatic yoga v. Ateeka. Som kranio sakral terapeut har hun en stor passion for at arbeider med bindevevet, og binde viden om dette sammen med yogaen. Hennes undervisning har derfor gått mer og mer over i den meditative aproach til kroppen og denne vej ind i bindevævet og afbalancering af kroppen og nervesystemet. Da Nanne Emelie oppdaget Yoga somatics, fant hun hjem i denne bløte, meditative, flytende yogaformen. Hun bruger syngeboller til at understøtte yogaundervisningen.

My Page

Tania Morbech

Yoga og meditasjon

Learn More

Tania Morbech

Tania har praktisert yoga og meditasjon i over 10 år. Hennes timer har et personlig preg og hun har en unik tilstedeværelse, som smitter over på klassen. Du kan forvente et rolig tempo og enkle øvelser, med en invitasjon til å vende blikket innover. Tania’s timer har en meditativ form, med fokus på mindfulness og hvile. Tania ønsker å favne om dem som føler at hverdagen kan kjennes litt mye noen ganger. Hun har en egen måte å invitere fokuset ditt inn i kroppen, slik at den etter hvert kan begynne å slippe spenninger, stress og undertrykte følelser. Ved hjelp av oppmerksomhetstrening ønsker hun å gi deg troen på kroppens egen evne til å helbrede og balansere seg selv.

Stressreduserende yoga:

Dette er en rolig og personlig time, med fokus på å roe ned og hvile. Vi jobber spesifikt med nervesystemet, så det kan gå fra stress til «rest and digest». Når vi aktiverer det parasympatiske nervesystemet, gir vi kroppen mulighet til å senke stresshormonene, frigjøre spenninger og blokkeringer, samtidig som kroppen kan begynne å prioritere fordøyelsen og de indre organer. Timens innhold varier noe, ofte etter behovet til de som kommer. Så enkelte ganger er timen noe fysisk og aktiv, mens andre ganger er den svært rolig og mer preget av yin og somatisk tilnærming. Dette er en time for alle, uansett om du har erfaring med yoga eller ikke.

My Page

Anne Tine Moltzau

Yoga

Learn More

Anne Tine Moltzau

Anne Tine ble besatt av yoga da hun begynte sin Ashtanga praksis i 2008. Etter å ha mistet jobben kom ideen til å starte opp et yogasenter i Bærum, og i 2011 startet hun opp JA Yoga sammen med Janne Vinje Martinsen. Anne Tine er sertifisert yogainstruktør i medisink yoga for barn og ungdom med Åsa Halvarsson.

I tillegg har hun sertifisert seg i 50 timer Restorativ yoga utdannelse med Ateeka og fullført en 250 timers utdannelse i Yoga Somatics med Ateeka (som er en mye mykere yogaform enn den hun ble besatt av). I 2018 fullfører hun også en 250 timers utdannelse i Somatic Bodywork med Ateeka.

" id="embedIframestacks_in_2425_page6" class="embedIframe">
Kontakt

Velkommen til Ditt Pusterom - Kirkeveien 59 C
1363 HØVIK Bærum (Akershus)

47 34 27 34